VIDEO | Tienermeisje maakt zich belachelijk met anti-homofilmpje

07/03/2013 - 09:45

De naam van Youtubevideo ’Rated T for Tolerance’, is op zijn minst misleidend te noemen. Enkele maanden geleden werd het filmpje gepost, maar pas deze week is het massaal bekeken. In de video ‘rapt’ een tienermeisje haar anti-homoboodschap die eigenlijk een aaneenschakeling van stereotypen is. Op sociale netwerksites werd al naar de video verwezen als ‘misschien wel de meest belachelijke anti-homovideo ooit’ en werd geopperd om de naam te wijzigen naar ‘Rated T for Terrible’.

 “Haat me niet omdat ik een hogere standaard hanteer  in de personen die ik date. Ik lobby niet tegen de wetten die de regering goedkeurt, maar ik steun geen verworpen geesten. Homoseksualiteit is niet aangeboren. Het is niet genetisch en kan de liefde tussen een man en een vrouw niet nabootsen,” begint het meisje, dat bovendien psychologie studeert.

Verder heeft ze het nog over hoe de media ons aanleert dat mensen dit ‘gedrag’ moeten tolereren en hoe homoseksualiteit onze gezondheid schaadt.
De tiener voelt naar eigen zeggen geen haat tegenover holebi’s, 'ze houdt zoveel van hen dat ze hen niet wil zien bakken in een poel van vuur omwille van liefde’. 

Bron: 

Eigen verslaggeving

Lees meer over: 
Hier niet op klikken aub