Word jij Mister Gay Belgium 2019?

24/08/2018 - 10:26
nieuws
Banner met MGB 2018 Bart Hesters om kandidaten voor volgend jaar te zoeken
Het is weer zover! De zoektocht naar Mister Gay Belgium is opnieuw gestart!

Naar jaarlijkse gewoonte gaf de organisatie van Mister Gay Belgium het startschot van de ‘Zoektocht start vandaag’-campagne op de Antwerp Pride en opende op die manier opnieuw de inschrijvingen voor Mister Gay Belgium. Vanaf eind januari 2019 zullen er opnieuw 12 finalisten voor de felbegeerde titel van Mister Gay Belgium strijden. Vervolgens zal die winnaar, net zoals de voorbije zes jaar, ons land internationaal vertegenwoordigen op de Mr Gay World verkiezingen.

Organisator van Mr Gay Belgium Bram Bierkens gelooft dat de verkiezing een belangrijk en verantwoord verschil kan maken voor en binnen een wereld waar er op vlak van LGBT+ rechten nog veel werk aan de winkel is. De verkiezing is naast titel voor elke deelnemer ook een leerrijke ervaring. De wedstrijd is erop gericht een woordvoerder en ambassadeur van en voor de holebi- en transgendergemeenschap te vinden waarbij kandidaten doorheen de campagneperiode professioneel begeleid worden door diverse coaches.

Wie volgt Bart Hesters volgend jaar op en vertegenwoordigt ons land als nieuwe Mister Gay Belgium? Op dat antwoord zullen we nog even moeten wachten, maar de inschrijvingen zijn in ieder geval voor geopend verklaard!

Heb je interesse? Surf dan zo snel mogelijk naar de website www.mrgaybelgium.be of stuur je gegevens via mail naar [email protected].
 

Bron: 

Persbericht

Lees meer over: 


Hier niet op klikken aub