FOTO & VIDEO | Showqueen Awards 2017 voor Star, Mask'ara, Antwerp Pride en WJNH

19/06/2017 - 03:30
Foto: Tom Vaes - Video: Timothy Junes
Star
Star, Mask'ara, Antwerp Pride en Wel Jong Niet Hetero zijn enkele winnaars van de Showqueen Awards 2017. In 't Bau-huis in Sint-Niklaas zijn zondagnacht de awards uitgereikt.

Star van Mask'ara werd Showqueen 2017. Antwerp Pride werd door het publiek verkozen tot Beste Gay Event en Wel Jong Niet Hetero tot Favoriete Holebi-organisatie.

Voting Awards

Een deel van de prijzen waren voting awards, prijzen die door het publiek op voorhand werden beslist.

Naast Antwerp Pride en Wel Jong Niet Hetero won Mask'ara de prijs voor Favoriete Showtempel, Loulou Bijou die van Showqueen Personality en Carine van Mask'ara werd de Sidekick van het jaar.

Performance Awards

Er waren ook prijzen gebaseerd op de prestaties van kandidaten op het podium. Die werden uitgereikt door de jury. De jury bestond uit voorzitter zonder stemrecht Davy Bamps, Mister Gay Europe 2016 Raf Van Puymbroeck, Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck, Lulu Aertgeerts, Jacky Lafon, Philippe Michiels en Loes Van den Heuvel.

Beste Make-up ging naar Whitney Jones. De Beste Outfit en de Beste Choreografie was die van Star. De Publieksprijs was voor Mistinguett. Axelle mag zich de Beste Nieuwkomer noemen. Mistinguett bracht de Beste Liveact. Gigi Extravaganza bracht de Beste Komische Act. Star bracht de Beste Vrije Act. Godiva en dragking Diluka kregen de prijs voor de Beste Duoact. Dille kreeg de Golden Pearl Lifetime Achievement Award.

De hoofdprijs, Showqueen 2017, was voor Star, ook bekend als Nic Hopstaken.

Bron: 

Eigen verslaggeving

dille.jpg

Tom Vaes

jens.jpg

Tom Vaes

lex_nordin.jpg

Tom Vaes

star02.jpg

Tom Vaes
Hier niet op klikken aub