Thema-avond over adoptie op 26 oktober in Het Roze Huis Antwerpen

14/10/2016 - 07:27
Op woensdag 26 oktober organiseert Kartonnen Dozen in Het Roze Huis een avond over adoptie. Ervaringsdeskundige Tom De Cock komt de adoptieprocedure van zijn dochter Jasmijn uitleggen.

MNM-radiomaker Tom De Cock adopteerde in 2014 samen met zijn echtgenoot Maarten dochter Jasmijn. Vervolgens schreef hij 'En toen kwam jij', een boek waarin hij op openhartige wijze het hele adoptieproces uit de doeken doet. Op deze avond over holebi-adoptie komt hij dit mooie avontuur persoonlijk toelichten.
 
Naast Tom De Cock zijn er andere sprekers: 

  • Iris Vandeborre van het Adoptiehuis
  • Tim en Steven, auteurs van 'Lance en Lot zoeken zich rot'; 
  • Fabienne Toussein van 't Kwadraat;
  • Katrien Van Leirberghe van çavaria.

Zij gaan in debat over adoptie door holebi-ouders in ons land. Hildegard Van Hove leidt de avond in goede banen.
 
De Avond over holebi-adoptie met boekvoorstelling vindt plaats woensdag 26 oktober in Het Roze Huis, Draakplaats 2, Antwerpen om 20 uur. Eerder op de dag, om 15 uur, wordt 'Lance en Lot zoeken zich rot' voorgesteld. 
 
UPDATE 21/10: Tom De Cock zal helaas niet aanwezig kunnen zijn op onze avond rond holebi-adoptie. Zijn boek zal wel voorgesteld worden, gevolgd door een boeiend debat over holebi-ouderschap en -adoptie met aan tafel: Hildegard Van Hove als moderator, Iris Vandeborre (adoptiehuis), Tim en Steven (auteurs van Lance en Lot zoeken zich rot), Fabienne Toussein van ’t Kwadraat (organisatie voor holebiouders), en Katrien Van Leirberghe van çavaria. 

Bron: 

Eigen verslaggevingHier niet op klikken aub